Filmpje toont vaccinatiecentrum Zottegem

1409 Oosterzelenaars kregen eerste prik

1409 Oosterzelenaars hebben al hun eerste coronaprik gekregen (toestand tot en met 18 maart 2021). Dat is 12,83 % van de 10.983 inwoners. Ze zagen al hoe het Vaccinatiecentrum Zottegem er uitziet. Heel knap ingericht. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Het Vaccinatiecentrum Zottegem is voor de inwoners van Oosterzele, Brakel en Zottegem ronduit een goede keuze. Vlot bereikbaar, vlot toegankelijk, ook voor minder mobiele mensen. Hierbij een filmpje om te tonen hoe het er echt uitziet in VAX Zottegem. Het is een combinatie van foto’s, tekst en 360 ° opnames. Zie, bekijk, verspreid:360 ° VIDEO

https://globalvista.be/zottegem-brakel-oosterzele-vaccinatiecentrum/

Er is veel werk gemaakt om alles heel comfortabel in te richten. In zeven stappen (ingang, onthaal, registratie, vaccinatie, chreck out, wachtzaal, uitgang) wordt je wegwijs gemaakt in het Vaccinatiecentrum Zottegem, Bevegemsevijvers 1.   Reporter 17