Pieter & Mathias heropenen QUATTRO in Sint-Lievens-Esse

Dat Corona velen deed nadenken over hun toekomst en dromen is geen uitzondering. Zo ook bij Pieter & Mathias die vorig jaar in volle coronatijd besloten om hun droom na te jagen. In mei heropenen ze Quattro gelegen in de Kauwstraat, Sint-Lievens-Esse.

Pieter: “We wonen al enkele jaren rechtover de Quattro en kennen de eigenaar vrij goed, tussen pot en pint werd ooit wel eens gevraagd of we geen zin hadden in een overname, maar we hielden de boot af omdat we een leuke baan hadden. Tot ergens einde van vorige zomer we tegen elkaar zeiden of we toch de sprong niet zouden wagen. Ikzelf wordt dit jaar 40 en het is nu of nooit. Gezien we geen kinderen hebben, beiden al jaren als fleximedewerker in de horeca werken en de drang naar zelfstandigheid te groot werd, besloten we om er voor te gaan. Plannen werden gesmeed, er werd een concept opgetekend en advies werd ingewonnen.”

Quattro wordt Eetcaf é Quattro waar gezelligheid en toegankelijkheid troef zijn. Een leuke stek waar je ook iets kunt eten, kunt genieten van een aperitief of digestief, plaatselijke bieren kunt degusteren of een overheerlijke pannenkoek kunt smikkelen.

Mathias: “We mikken op een gevarieerd publiek met of zonder kinderen, bij ons is iedereen welkom of het nu om iets te drinken of om te eten is. Toegankelijkheid en een no-nonsense sfeer vinden we zelf belangrijk vandaar dat we dit voorop stellen. We zijn geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12h. Er werd volop gewerkt aan de inrichting en er werd een lounge gecre ëerd waar het gezellig toeven is bij valavond. Momenteel werken we volop aan ons grote terras dat zich achteraan bevindt waar we een zomers vakantiegevoel willen opwekken en wordt de gevel nog onder handen genomen.”

Pieter: “In volle coronatijd een horecazaak overnemen, je zou voor minder gek verklaard worden, maar voor ons geen drempel. We volgen gewoon ons gevoel en dát gevoel zit goed.”

“Sinds kort zijn we actief op sociale media waar je de laatste voorbereidingen kan volgen, de website is in ontwikkeling en wordt binnenkort gepubliceerd www.eetcafe-quattro.be.”