RONDLEIDINGEN OP AFSPRAAK OP GO! CENTRUM


Geraardsbergen. Op zaterdag 20 maart was er de jaarlijkse opendeurdag op GO! Centrum (kleuter en lagere school) in de Buizemontstraat én op kleuterschool Pieternel in de Baljuwstraat. Directeur Stijn Haegeman blikt meer dan tevreden terug op dit evenement. “We mochten heel wat nieuwe ouders en leerlingen ontvangen op afspraak. Ze kregen een rondleiding op maat en maakten kennis met de klasleerkracht, de werking en de visie van de school.”

GO! Centrum en kleuterschool Pieternel zetten volop in op de open en groene speel- en leeromgeving, de ruime lokalen en een optimale begeleiding van élk kind.

“Dankzij een sterk en gemotiveerd team brengen wij onderwijs op hoogstaand niveau. Elke leerling zich thuis laten voelen op de school vormt de basis om tot leren te komen!” licht directeur Stijn Haegeman toe. “De open en groene ruimte zorgt voor het nodige speel en leerplezier. Vorig jaar werd voor de kleuters een speel- en ontdekbos aangelegd. Een plek waar ontdekken en prikkelen centraal staat. Daarnaast zijn we ook gekend voor de uitstekende begeleiding van kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong en hebben we reeds meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd in onze begeleiding van hoogbegaafde leerlingen. In de klas worden de kinderen op vele vlakken uitgedaagd en daarnaast zetten we in de kangoeroeklas verder in op een positieve groeimindset en projectwerk. “

Op GO! Centrum en kleuterschool Pieternel kan u steeds terecht voor een rondleiding op maat. Een afspraak maken kan via info@bsgocentrum.be of 054 41 2 74. Zeker en vast een bezoekje waard!