Illustratieve afbeelding © micripper via Pixabay

Wietplantage bevond zich in Oombergen

De wietplantage waarvan de vondst het startschot betekende voor het oprollen van een internationale drugsbende, lees meer via deze link, bevond zich in de Astridstraat in Oombergen.

Het Laatste Nieuws weet dat een van de verdachten en op het moment van de inval vorig jaar in maart de bewoner van het huis een verleden heeft in Zottegem. Hij was jaren geleden uitbater van speelhal en restaurant Atlantic Games op de Buke in Zottegem en kwam ook in die hoedanigheid in aanraking met het gerecht. Hij zou de vlucht genomen hebben nadat hij honderdduizenden euro’s vergokte. Daarna verkocht hij luxewagens in Erpe, maar na nieuw gesjoemel waarbij hij bijvoorbeeld wagens niet leverde of twee keer verkocht nam hij ook daar de vlucht. Hij werd uiteindelijk opgepakt in Venezuela en veroordeeld. In 2019 kocht hij het huis in de Astridstraat.

X