Word jij deze zomer dé voetbalkenner van Zottegem?

Stad Zottegem lanceert gratis pronostiek voor burgers, handelaars en bedrijven

Binnen een paar maanden strijden de Rode Duivels mee voor het Europees kampioenschap. Hoewel het anders dan anders zou kunnen zijn, afhankelijk van de evolutie van de coronacrisis, lijdt het geen twijfel dat Zottegem zal warmlopen voor het EK voetbal en de prestaties van de Rode Duivels. Het Zottegemse stadsbestuur gaat voor die gelegenheid op zoek naar de grootste voetbalkenner van de stad. Via het online platform Tifogame kan elke Zottegemnaar straks een gratis pronostiekje wagen tijdens het EK, met nevenklassementen onder vrienden, klanten of onder jouw collega’s!

Voetbalgek Zottegem

“Wij hebben de voorbije jaren bij elk groot tornooi de voetbalgekte in Zottegem zien toenemen. Het is heel onzeker of de markt opnieuw zal mogen vollopen deze zomer. Maar sowieso zullen alle voetbalharten sneller gaan slaan, en dan willen we het EK extra doen leven in onze stad,” zegt schepen van lokale economie Evelien De Both enthousiast. Het stadsbestuur was snel gecharmeerd door het aanbod van Tifogame om voor alle Zottegemse handelaars, horeca en bedrijven een gepersonaliseerd online pronostiekplatform te voorzien.

“Als je zo een voorzet krijgt, kan je hem maar beter in één tijd binnentrappen,” reageert schepen van sport Brecht Cassiman met een kwinkslag. “We zien hierin een opportuniteit om twee vliegen in één klap te slaan: we spelen niet alleen in op één van de grootste sportevenementen van het jaar, we betrekken meteen onze lokale handelaars, bedrijven én alle inwoners. Of je nu voetbalminded bent of niet, als de Rode Duivels aantreden op een groot tornooi is iedereen er graag bij, toch?”

Mooie prijzenpot

Met deze actie wil het stadsbestuur het lokaal shoppen nog aantrekkelijker maken. “We hopen dan ook dat veel handelaars in dit unieke concept zullen meestappen,” duidt schepen De Both. “Elke middenstander zal zich online kunnen registreren voor de actie en zal gratis een gepersonaliseerde pronostiek kunnen aanbieden voor bestaande en nieuwe klanten, waarbij men vrijblijvend een eigen prijzenpot kan voorzien, gaande van originele gifts, cadeaucheques of kortingbonnen. De stad levert alle tools aan, zoals toffe posters en flyers, om van de actie een succes te maken. We geven ook de kans aan Zottegemse bedrijven om zich samen met hun werknemers in te schrijven. Een mini-pronostiekcompetitie met je collega’s: het zal een maand lang de teamgeest bevorderen op de werkvloer!”

Na de registratieperiode kunnen de Zottegemnaren dan ook zelf op zoek naar de deelnemende handelaars die een mini-competitie aanbieden, of via www.tifogame.be bekijken welke pronostieken er worden aangeboden op het platform van de Stad Zottegem. Naast alle mini-competities gaat de stad in het overkoepelend klassement ook op zoek naar dé voetbalkenners van Zottegem: voor hen ligt een prijzenpot van 1.000 euro aan cadeaubonnen klaar, te besteden bij tal van Zottegemse handelaars.

Inschrijven als handelaar

Geïnteresseerde handelaars kunnen zich gratis registeren via Zottegem.be/tifogame of via deze QR-code: