Archiefbeeld 2019

Straks live te volgen: Paaswake vanuit de dekenale kerk in Zottegem

Publieke eucharistievieringen   mogen nog steeds niet doorgaan, maar het Dekenaat Zottegem zorgt straks voor een livestream van de eucharistieviering vanuit de kapel van het dekenale centrum op de Zavel in Zottegem.

Het gaat om de eucharistieviering van de Paaswake. Ze is te volgen om 18 uur en blijft ook daarna online te bekijken of te beluisteren. Deken Hans bezorgde ons naar goede gewoonte de misteksten zodat je de viering gemakkelijk van thuis kan volgen:

Misteksten Paaswake 2021

Link naar de livestream

Belangrijk: Op Pasen zelf wordt er geen nieuwe eucharistie van Pasen gevierd, aangezien de Paaswake al een paasviering is. Ook op VRT en andere zenders kan men paasmissen al dan niet in Eurovisie volgen.

X