Politie Zottegem verbaliseert na klachten andersvaliden

De politie van Zottegem laat weten dat de boetes die momenteel worden uitgeschreven vlakbij het vaccinatiecentrum in Zottegem, lees meer via deze link, er zijn gekomen na klachten van andersvaliden.

“We hebben klachten ontvangen van andersvaliden omdat de speciaal voor hen voorziene parkeerplaatsen vlakbij het vaccinatiecentrum (een tiental, red.) al te vaak worden ingenomen door mensen die daar eigenlijk geen recht op hebben”, klinkt het bij de politie van Zottegem. “Wie zonder andersvalidenkaart parkeert op een van die parkeerplaatsen wordt geverbaliseerd wegens een ‘asociale’ overtreding (116 euro). We willen bij deze benadrukken dat er aan de Bevegemse Vijvers ongeveer 400 parkeerplaatsen zijn waar geen andersvalidenkaart voor nodig is. Uit controles blijkt dat deze parking zelden voor 50% bezet is.”