Open VLD fractieleider Melissa Dooms verlaat Lierdse gemeenteraad.

Een beslissing die ze met pijn in het hart diende te nemen maar die, Β zoals uit haar boodschap aan de Lierdenaars blijkt, zeker niet ondoordacht is.

β€œHet is momenteel een heftige periode. Iedereen ervaart het op zijn of haar manier, π‘šπ‘Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘’π‘–π‘‘π‘‘π‘Žπ‘”π‘’π‘›π‘‘ 𝑖𝑠 𝑑𝑒 π‘π‘œπ‘Ÿπ‘œπ‘›π‘Ž-π‘π‘Ÿπ‘–π‘ π‘–π‘  π‘§π‘’π‘˜π‘’π‘Ÿ 𝑀𝑒𝑙. π‘‰π‘œπ‘œπ‘Ÿ π‘šπ‘–π‘— π‘€π‘’π‘Ÿπ‘‘ 2020 π‘’π‘–π‘‘π‘’π‘–π‘›π‘‘π‘’π‘™π‘–π‘—π‘˜ β„Žπ‘’π‘‘ π‘—π‘Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘€π‘Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘–π‘› π‘–π‘˜ π‘£π‘’π‘Ÿπ‘π‘™π‘–π‘β„Žπ‘‘ π‘€π‘’π‘Ÿπ‘‘ π‘œπ‘š 𝑒𝑣𝑒𝑛 𝑑𝑒 π‘£π‘’π‘Ÿπ‘‘π‘Ÿπ‘Žπ‘”π‘’π‘›. 𝐷𝑒 π‘”π‘’π‘§π‘œπ‘›π‘‘β„Žπ‘’π‘–π‘‘π‘ π‘˜π‘™π‘Žπ‘β„Žπ‘‘π‘’π‘› 𝑑𝑖𝑒 π‘Žπ‘™ 𝑒𝑒𝑛 𝑑𝑖𝑗𝑑𝑗𝑒 π‘ π‘™π‘’π‘–π‘šπ‘’π‘Ÿπ‘‘π‘’π‘›, π‘˜π‘œπ‘› π‘–π‘˜ π‘—π‘Žπ‘šπ‘šπ‘’π‘Ÿ π‘”π‘’π‘›π‘œπ‘’π‘” 𝑛𝑖𝑒𝑑 π‘™π‘Žπ‘›π‘”π‘’π‘Ÿ π‘›π‘’π‘”π‘’π‘Ÿπ‘’π‘›.

πΌπ‘˜ π‘›π‘’π‘’π‘š 𝑛𝑒 𝑖𝑛 𝑑𝑒 π‘’π‘’π‘Ÿπ‘ π‘‘π‘’ π‘π‘™π‘Žπ‘Žπ‘‘π‘  𝑑𝑖𝑗𝑑 π‘œπ‘š 𝑑𝑒 β„Žπ‘’π‘Ÿπ‘ π‘‘π‘’π‘™π‘™π‘’π‘›. π‘€π‘Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘šπ‘–π‘—π‘› π‘π‘’π‘Ÿπ‘›-π‘œπ‘’π‘‘ π‘™π‘’π‘’π‘Ÿπ‘‘ π‘šπ‘’ π‘Žπ‘™π‘£π‘Žπ‘ π‘‘ π‘‘π‘Žπ‘‘ β„Žπ‘’π‘‘ π‘›π‘œπ‘œπ‘‘π‘§π‘Žπ‘˜π‘’π‘™π‘–π‘—π‘˜ 𝑖𝑠 π‘šπ‘–π‘—π‘› 𝑙𝑒𝑣𝑒𝑛 π‘Žπ‘›π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘  𝑑𝑒 π‘”π‘Žπ‘Žπ‘› π‘œπ‘Ÿπ‘”π‘Žπ‘›π‘–π‘ π‘’π‘Ÿπ‘’π‘›. π·π‘Žπ‘‘ β„Žπ‘œπ‘’π‘‘π‘‘ 𝑖𝑛 π‘‘π‘Žπ‘‘ π‘–π‘˜ π‘œπ‘œπ‘˜ 𝑒𝑒𝑛 π‘Žπ‘Žπ‘›π‘‘π‘Žπ‘™ π‘˜π‘’π‘’π‘§π‘’π‘  π‘šπ‘œπ‘’π‘‘ π‘šπ‘Žπ‘˜π‘’π‘›.

πΊπ‘’π‘šπ‘’π‘’π‘›π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘Žπ‘Žπ‘‘π‘ π‘™π‘–π‘‘ 𝑏𝑙𝑖𝑗𝑣𝑒𝑛, π‘šπ‘–π‘—π‘› π‘˜π‘–π‘’π‘§π‘’π‘Ÿπ‘  π‘£π‘’π‘Ÿπ‘‘π‘’π‘”π‘’π‘›π‘€π‘œπ‘œπ‘Ÿπ‘‘π‘–π‘”π‘’π‘› 𝑒𝑛 𝑑𝑒 𝑧𝑖𝑑𝑝𝑒𝑛𝑛𝑖𝑛𝑔 π‘œπ‘›π‘‘π‘£π‘Žπ‘›π‘”π‘’π‘› π‘§π‘œπ‘›π‘‘π‘’π‘Ÿ 100% β„Žπ‘’π‘‘ 𝑏𝑒𝑠𝑑𝑒 π‘£π‘Žπ‘› π‘šπ‘’π‘§π‘’π‘™π‘“ 𝑑𝑒 π‘˜π‘’π‘›π‘›π‘’π‘› 𝑔𝑒𝑣𝑒𝑛, π‘§π‘œπ‘’ π‘Žπ‘“π‘π‘Ÿπ‘’π‘’π‘˜ π‘‘π‘œπ‘’π‘› π‘Žπ‘Žπ‘› π‘šπ‘–π‘—π‘› π‘€π‘Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘‘π‘’π‘›. πΌπ‘˜ 𝑧𝑒𝑑 π‘‘π‘Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘œπ‘š π‘£π‘Žπ‘›π‘‘π‘Žπ‘Žπ‘” 𝑒𝑒𝑛 π‘ π‘‘π‘Žπ‘ π‘œπ‘π‘§π‘–π‘— 𝑒𝑛 π‘£π‘’π‘Ÿπ‘™π‘Žπ‘Žπ‘‘ 𝑑𝑒 π‘”π‘’π‘šπ‘’π‘’π‘›π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘Žπ‘Žπ‘‘.

𝑂𝑛𝑧𝑒 π‘™π‘–π‘π‘’π‘Ÿπ‘Žπ‘™π‘’ π‘π‘Žπ‘Ÿπ‘‘π‘–π‘— 𝑖𝑛 πΏπ‘–π‘’π‘Ÿπ‘‘π‘’ π‘ π‘‘π‘Žπ‘Žπ‘‘ π‘œπ‘ π‘Ÿπ‘Žπ‘–π‘™π‘  𝑒𝑛 π‘šπ‘’π‘‘π‘’ π‘‘π‘Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘‘π‘œπ‘œπ‘Ÿ π‘£π‘œπ‘’π‘™ π‘–π‘˜ π‘šπ‘’ π‘”π‘’π‘ π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘˜π‘‘ 𝑖𝑛 π‘šπ‘–π‘—π‘› π‘˜π‘’π‘’π‘§π‘’. πΌπ‘˜ β„Žπ‘’π‘ π‘Žπ‘™π‘™π‘’ π‘£π‘’π‘Ÿπ‘‘π‘Ÿπ‘œπ‘’π‘€π‘’π‘› 𝑖𝑛 𝑑𝑒 π‘‘π‘œπ‘’π‘˜π‘œπ‘šπ‘ π‘‘ π‘£π‘Žπ‘› π‘œπ‘›π‘§π‘’ π‘π‘Žπ‘Ÿπ‘‘π‘–π‘— 𝑒𝑛 𝑔𝑒𝑒𝑓 𝑛𝑒 𝑑𝑒 π‘˜π‘Žπ‘›π‘  π‘Žπ‘Žπ‘› 𝑛𝑖𝑒𝑒𝑀 π‘‘π‘Žπ‘™π‘’π‘›π‘‘. π‘‚π‘›π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘‘π‘’π‘ π‘ π‘’π‘› 𝑏𝑙𝑖𝑗𝑓 π‘–π‘˜ 𝑙𝑖𝑑 π‘£π‘Žπ‘› β„Žπ‘’π‘‘ π‘π‘’π‘ π‘‘π‘’π‘’π‘Ÿ 𝑒𝑛 𝑏𝑙𝑖𝑗𝑓 π‘–π‘˜ π‘œπ‘›π‘§π‘’ π‘π‘Žπ‘Ÿπ‘‘π‘–π‘— π‘œπ‘›π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘ π‘‘π‘’π‘’π‘›π‘’π‘›.

π·π‘Žπ‘‘ π‘–π‘˜ 𝑑𝑒𝑧𝑒 𝑏𝑒𝑠𝑙𝑖𝑠𝑠𝑖𝑛𝑔 π‘›π‘’π‘’π‘š π‘›π‘Žπ‘‘π‘Žπ‘‘ 𝑑𝑒 𝑛𝑖𝑒𝑒𝑀𝑒 π‘π‘Žπ‘›π‘˜π‘Žπ‘’π‘‘π‘œπ‘šπ‘Žπ‘Žπ‘‘ π‘€π‘œπ‘Ÿπ‘‘π‘‘ π‘Žπ‘Žπ‘›π‘”π‘’π‘˜π‘œπ‘›π‘‘π‘–π‘”π‘‘, π‘ π‘‘π‘’π‘šπ‘‘ π‘šπ‘’ π‘π‘œπ‘ π‘–π‘‘π‘–π‘’π‘“. πΌπ‘˜ 𝑏𝑒𝑛 π‘’π‘Ÿπ‘” π‘‘π‘Ÿπ‘œπ‘‘π‘  π‘‘π‘Žπ‘‘ π‘œπ‘›π‘  π‘£π‘œπ‘œπ‘Ÿπ‘ π‘‘π‘’π‘™ π‘œπ‘š β„Žπ‘’π‘‘ π‘π‘Ÿπ‘œπ‘π‘™π‘’π‘’π‘š π‘£π‘Žπ‘› 𝑑𝑒 π‘π‘Žπ‘›π‘˜π‘Žπ‘’π‘‘π‘œπ‘šπ‘Žπ‘Žπ‘‘ π‘Žπ‘Žπ‘› 𝑑𝑒 π‘π‘Žπ‘˜π‘˜π‘’π‘› π‘£π‘–π‘Ž 𝐡-π‘π‘œπ‘ π‘‘ 𝑧𝑖𝑗𝑛 π‘£π‘Ÿπ‘’π‘β„Žπ‘‘π‘’π‘› π‘Žπ‘“π‘€π‘’π‘Ÿπ‘π‘‘.

𝐻𝑒𝑑 𝑏𝑒𝑀𝑖𝑗𝑠𝑑 π‘‘π‘Žπ‘‘ π‘šπ‘’π‘› π‘œπ‘œπ‘˜ π‘£π‘Žπ‘›π‘’π‘–π‘‘ 𝑑𝑒 π‘œπ‘π‘π‘œπ‘ π‘–π‘‘π‘–π‘’ π‘˜π‘Žπ‘› π‘π‘–π‘—π‘‘π‘Ÿπ‘Žπ‘”π‘’π‘› π‘Žπ‘Žπ‘› 𝑑𝑒 π‘›π‘œπ‘‘π‘’π‘› π‘£π‘Žπ‘› π‘œπ‘›π‘§π‘’ π‘–π‘›π‘€π‘œπ‘›π‘’π‘Ÿπ‘ . πΌπ‘˜ 𝑏𝑒𝑛 π‘œπ‘œπ‘˜ π‘‘π‘Žπ‘›π‘˜π‘π‘Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘£π‘œπ‘œπ‘Ÿ β„Žπ‘’π‘‘ π‘£π‘’π‘Ÿπ‘‘π‘Ÿπ‘œπ‘’π‘€π‘’π‘› π‘£π‘Žπ‘› π‘šπ‘–π‘—π‘› π‘˜π‘–π‘’π‘§π‘’π‘Ÿπ‘  𝑒𝑛 𝑑𝑒 𝑀𝑒𝑔 𝑑𝑖𝑒 π‘–π‘˜ π‘˜π‘œπ‘› π‘Žπ‘“π‘™π‘’π‘”π‘”π‘’π‘›.”

Melissa Dooms zal in de gemeenteraad opgevolgd worden door Nina De Smet, die tevens meteen ook de nieuwe fractieleider zal zijn.

Nina De Smet zal dan op haar beurt in het Bijzonder ComitΓ© Sociale Dienst vervangen worden door Antoine Verhelst.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X