Winkelcentrum Zottegem: winnaars verlengde Win een wagen-actie

Tijdens het voorbije najaar 2020 sloegen een honderdtal Zottegemse handelaars, zowel uit het winkelcentrum in de binnenstad als uit deelgemeenten, voor de vierde keer de handen in elkaar voor een gezamenlijke eindejaarsactie onder de noemer ‘Winkel in Zottegem & Win een wagen’ die normaal zou lopen van 10 oktober tot 31 december maar omwille van de coronamaatregelen verlengd werd tot 15 maart ll. Zoals bij de eerste editie van dit initiatief van de handelaarsvereniging vzw Winkelcentrum Zottegem — toen een Ford Fiesta — was er opnieuw hiermee als hoofdprijs een personenwagen, ditmaal een Renault Twingo, te winnen. Daarnaast lag er op de prijzentafel ook driemaal een shoppingbudget van 500 euro. Wie hiervoor in aanmerking wou komen, moest aan de hand van een spaarkaart gedurende voormelde periode tien stempels verzamelen bij evenveel verschillende deelnemende handelaars.

Dinsdag 20 april ll. waren de vier gelukkige winnaars, uitgeloot onder toezicht van een deurwaarder, uitgenodigd voor de overhandiging van de prijzen. Martine Van Ruyskensvelde uit Strijpen (vooraan centraal op de foto) mocht de sleutels van de wagen in ontvangst nemen.

Marijke Lippens, Ann Martien en Nelly Michiels (alle drie rechts op de foto) kregen elk een waardebon van 500 euro waarmee zij kunnen gaan shoppen bij alle winkeliers die aan de eindejaarsactie deelnamen. Alhoewel deze door de beperkende coronamaatregelen niet helemaal kon verlopen zoals gepland, wordt bij vzw Winkelcentrum Zottegem toch op een geslaagde organisatie teruggeblikt. Naar wij ook vernamen, zou de vijfde en eerste jubileumactie van komend eindejaar 2021 in een nieuw kleedje gestoken worden. Vooraleer het zover is, maakt vzw Winkelcentrum Zottegem eerst nog afspraak voor de jaarlijkse zomerbraderie die ditmaal in het stadscentrum zal plaatsvinden in het laatste weekend van juni, op vrijdag 25 en zaterdag 26 en zondag 27 juni.