Kom op de koffie in de wereldwinkel op World Fair Trade Day


Geraardsbergen. Op zaterdag 8 mei schenkt de Oxfam-Wereldwinkel van Geraardsbergen aan haar klanten een gratis kopje eerlijke koffie*, dit alles coronaproof. Iedere klant maakt ook kans op een koffieverwenpakket t.w.v. 50€.

World Fair Trade Day wordt jaarlijks georganiseerd op de tweede zaterdag van mei. Koffie was (naast rietsuiker) het eerste product dat 50 jaar geleden de wereldwinkels, die dit jaar overigens 50 jaar bestaan, verkochten. De Oxfam-Wereldwinkels waren de eerste in Belgi ë die aan de slag gingen met eerlijke koffie en kunnen zich met recht de fairtradekoffiepionier van Belgi ë noemen. Ondertussen is de Oxfam nog steeds een van de bestverkochte fairtradekoffiemerken van het land.

“Naast producten verkopen, voeren we met Oxfam Belgi ë ook actie, doen we aan beleidswerk en partnerwerking, en sensibiliseren we jong en oud. Zeg nu zelf, welke ‘winkel’ doet ons dat na?” lacht Patrick Franceus.

Praktisch:

Oxfam-Wereldwinkel Geraardsbergen
Weverijstraat 123
Maandag 9u30-12u30; woensdag 14u-17u; zaterdag 9u30-12u30 en 14u-17u.
Lokale contactpersoon Patrick Franceus (0477/54 39 55)