Er waait een frisse wind door het Herzeelse familiecaf é KOKON

KOKON,  belevingswinkel  en  familiecaf é  op het Solleveld te Herzele, kijkt uit naar de heropening van de horeca. Het familiecaf é is ondertussen al meer dan 6 maanden gesloten. In tussentijd hebben ze echter niet stilgezeten bij KOKON. Met het driekoppige team verplaatsten ze de focus naar een nieuwe  webshop  en stampten ze een eigen kledingmerk, genaamd  Studio KOKON, uit de grond. Maar nu begint het toch stilletjes aan te kriebelen. Na een volledige aanpassing en  vernieuwing  van het  horecaruimten  besloten ze  Evelien Van de Maele  aan te werven. Evelien was jarenlang (mede)uitbaatster en kokkin van het  Kasteel Van Breivelde  te  Zottegem.

KOKON gaat samen met Evelien voor een gezonde wereldkeuken met pure en lokale ingredi ënten.
Dorothy Perna  geeft zo de fakkel als kokkin door en gaat zich samen met medezaakvoerster  Nina De Wolf  nog meer focussen op de ontwikkeling van de webshop en belevingswinkel.
Er komt er ook een unieke samenwerking met  Violette catering  voor  babyborrels  en andere feestjes in de ruimten van KOKON. Van zodra de overheid de toelating geeft zal het  zonneterras  met  speeltuin  geopend worden, vanaf de zomermaanden zal KOKON ook open zijn op  zondagen  voor een heerlijke  brunch.

KOKON werd in 2018 opgericht door Nina en Dorothy en is op korte tijd uitgegroeid tot een bloeiende zaak. Het voltallige team, inclusief Evelien en Ineke Van den Broeck  gaat voor een nieuwe start.  KOKON 2.0  is er klaar voor!

Extra info:

KOKON  is een echt familieconcept  waar gezinnen voor de lockdown langskwamen om een drankje en hapje te nuttigen terwijl er ook geshopt kon worden. Daarnaast organiseerde KOKON tal van activiteiten gericht op jonge gezinnen: van kinderyoga tot kleuterkampjes. Klanten kwamen van ver buiten de  regio  afgezakt om dit concept te ontdekken. Een rijke collectie aan  duurzame kinderkleding,  speelgoed  en  geboortelijsten, die grotendeels  ontworpen  en  geproduceerd  zijn in Europa, maakten reeds deel uit van het concept.

Idem voor de  tweedehands  kledingcollectie Kocycle. De eigen kledingcollectie van Studio KOKON kwam er sinds de eerste lockdown bij, daarvoor ging KOKON samenwerkingen aan met oa de Zottegemse knitwear fabriek  Cousy  en de  Herzeelse textielhandel  B&M.

Op en top lokaal!