Er waait een frisse wind door het Herzeelse familiecafé KOKON

KOKON, belevingswinkel en familiecafé op het Solleveld te Herzele, kijkt uit naar de heropening van de horeca. Het familiecafé is ondertussen al meer dan 6 maanden gesloten. In tussentijd hebben ze echter niet stilgezeten bij KOKON. Met het driekoppige team verplaatsten ze de focus naar een nieuwe webshop en stampten ze een eigen kledingmerk, genaamd Studio KOKON, uit de grond. Maar nu begint het toch stilletjes aan te kriebelen. Na een volledige aanpassing en vernieuwing van het horecaruimten besloten ze Evelien Van de Maele aan te werven. Evelien was jarenlang (mede)uitbaatster en kokkin van het Kasteel Van Breivelde te Zottegem.

KOKON gaat samen met Evelien voor een gezonde wereldkeuken met pure en lokale ingrediënten.
Dorothy Perna geeft zo de fakkel als kokkin door en gaat zich samen met medezaakvoerster Nina De Wolf nog meer focussen op de ontwikkeling van de webshop en belevingswinkel.
Er komt er ook een unieke samenwerking met Violette catering voor babyborrels en andere feestjes in de ruimten van KOKON. Van zodra de overheid de toelating geeft zal het zonneterras met speeltuin geopend worden, vanaf de zomermaanden zal KOKON ook open zijn op zondagen voor een heerlijke brunch.

KOKON werd in 2018 opgericht door Nina en Dorothy en is op korte tijd uitgegroeid tot een bloeiende zaak. Het voltallige team, inclusief Evelien en Ineke Van den Broeck gaat voor een nieuwe start. KOKON 2.0 is er klaar voor!

Extra info:

KOKON is een echt familieconcept waar gezinnen voor de lockdown langskwamen om een drankje en hapje te nuttigen terwijl er ook geshopt kon worden. Daarnaast organiseerde KOKON tal van activiteiten gericht op jonge gezinnen: van kinderyoga tot kleuterkampjes. Klanten kwamen van ver buiten de regio afgezakt om dit concept te ontdekken. Een rijke collectie aan duurzame kinderkleding, speelgoed en geboortelijsten, die grotendeels ontworpen en geproduceerd zijn in Europa, maakten reeds deel uit van het concept.

Idem voor de tweedehands kledingcollectie Kocycle. De eigen kledingcollectie van Studio KOKON kwam er sinds de eerste lockdown bij, daarvoor ging KOKON samenwerkingen aan met oa de Zottegemse knitwear fabriek Cousy en de Herzeelse textielhandel B&M.

Op en top lokaal!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X