Lange rij ge ërgerde wachtenden aan Administratief Centrum Sanitary

Vandaag is het ‘inruildag’ voor de gele vuilniszakken en GFT-stickers van Ilva in Zottegem, lees hierover meer via deze link, en dat verloopt volgens veel mensen die er in de rij staan allesbehalve vlot.

Het inruilen gaat door van 13.30 tot 16 uur ter hoogte van het Administratief Centrum Sanitary. Momenteel staat daar een lange rij wachtenden die zelfs doorloopt tot een groot stuk van de Gustaaf Schockaertstraat. Lezers laten ons vanuit de rij weten dat ze niet begrijpen dat het aantal inleverdagen werd beperkt tot een zestal. “In plaats van bijvoorbeeld elke voormiddag”, klinkt het. “En dat terwijl er wegens corona een samenscholingsverbod geldt.”  

Update

Schepen van Leefmilieu Leen Goossens (CD&V) laat ondertussen weten dat: “Naast de zes vaste omruilmomenten, kan je nog tot eind juni OP AFSPRAAK elke werkdag je gele zakken of stickers komen inruilen.”