ilustratie beeld

Toon een groot hart en steun Voorwaarts Gijzel Oosterzele

Ontbijtmanden voor Moederdag

We beleven een van de zwaarste periodes uit onze geschiedenis. Het coronavirus heeft ook een grote invloed op het verenigingsleven. Zoals zovele clubs is ook Voorwaarts Gijzel Oosterzele zwaar getroffen door het COVID — 19. Wedstrijden, evenementen en activiteiten werden afgelast. Het coronavirus liet veel dingen stil vallen. De ratrace stokt. Als dynamische club is VGO nog altijd ongemakkelijk van de leegte. Er zit niets anders op dan de maatregelen strikt na te leven. De gevolgen zijn ook voor de Oosterzeelse voetbalclub ingrijpend. Het schudt het leven van bestuur, voetballers en gans de entourage grondig door elkaar. Maar je kan Voorwaarts Gijzel Oosterzele — in deze vermaledijde coronatijden — een hart onder de riem steken, steun uw club en bestel een of meerdere ontbijtmanden voor Moederdag. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Zoals iedereen weet investeerde VGO in een hypermodern voetbalcomplex. VGO toonde een lovenswaardige veerkracht na de alles verwoestende storm van 5 februari 2013. Maar de kosten voor de club blijven oplopen. Maar VGO blijft VGO, bewonderingswaardig het engagement, de veerkracht van het VGO — bestuur. De club én de spelers van VGO   gaan ook dit keer de handen uit de mouwen steken voor hun hartsclub Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Je merkt het al, bij VGO ontbreekt het niet aan de nodige ideetjes.

VERWEN MOEDER

Voorwaarts Gijzel Oosterzele is om meer dan één reden het favoriete contactpunt voor al wie op zoek is naar een kwalitatief ontbijt. De formule is geknipt voor wie je eens wil verwennen. Een tip: verwen moeder met een zorgvuldig uitgekozen attentie. ‘Moederdag’ kan niet meer stuk. Extra verwengenot. Bestellen is vanzelfsprekend een must. Volwassenen betalen 18 euro voor een ontbijtmand, voor cava en ontbijtmand: 23 euro. Kinderen smullen tegen 10 euro. De ontbijtmanden bevatten tal van lekkernijen. Bestel tijdig. Bestellen kan tot en met zondag 2 mei 2021. De ontbijtmanden worden geleverd of kunnen afgehaald worden op Hogeveld Oosterzele (terrrein VGO) op zondag 9 mei 2021. Je kan het bedrag overschrijven op rekening BE35 3900 2329 7637 ING Oosterzele, of payconiq, cash (volgens de COVID —19 regelgeving). Info en bestelformulier kan je vinden op facebook, link via https://forms.gle/XCLZZQtpU49isfq17.     Reporter 17