Nieuw in Haaltert: skate- en beachvolleyterrein

Lokaal bestuur Haaltert investeert in sportinfrastructuur. Achter de sporthal werden een skateterrein en een beachvolleyterrein gerealiseerd, naast de outdoor fitness en calisthenics.

Skateterrein

Burgemeester Veerle Baeyens: “Lokaal bestuur Haaltert gaf met de aanleg van het skateterrein positief gevolg aan de vele verzoeken van de lokale skaters.”

Het skateterrein, met onder andere een funbox, flatwedge en quarterpipe met platform, focust voornamelijk op de beginnende en recreatieve skater.

Skateboards en inline skates zijn toegelaten. BMX en steps zijn enkel toegelaten indien ze niet uitgerust zijn met pegs.

Het skateterrein is vrij toegankelijk vanaf 1 mei.

Beachvolley

Schepen van Sport, Laurent Volckaert: “Door het verdwijnen van het beachvolleyterrein in het Vondelhof en op vraag van de plaatselijke volleybalclubs hebben we 2 terreinen gerealiseerd tussen de outdoorfitness en het skateterrein achter de sporthal.”

De terreinen zijn vrij toegankelijk voor iedereen vanaf 1 mei, met uitzondering van enkele welbepaalde dagen en uren die voorbehouden worden voor de erkende volleybalclubs.

De offici ële opening zal door de coronamaatregelen pas later plaatsvinden.

Het skateterrein en het beachvolleybalterrein liggen achter de sporthal in Denderhoutem.

De volledige reglementen zijn binnenkort te vinden op de website van lokaal bestuur Haaltert.

X