Werken Infrabel in het weekend van 8-9 mei

We vernieuwen de installatie naar een moderne digitaal gestuurde seininrichting

Infrabel plant in het weekend van 8 en 9 mei a.s werken op de lijn 122 tussen Zottegem en Melle. Om de seininrichting te vernieuwen, wordt dat weekend een totale lijnonderbreking voorzien.

Infrabel maakt van die werken gebruik om twee doorsteken in de open sleuf in de baan te maken t.h.v. de overwegen Houte en Walzegem. Beide overwegen blijven afgesloten tot dinsdagochtend 11 mei; op zaterdag 8 mei blijft overweg Houte wel toegankelijk voor verkeer.

De  overwegen van  Walzegem en  Houte  zullen tijdens de werken  afgesloten  zijn voor alle verkeer (incl. voetgangers en fietsers)  vanaf  zaterdagochtend  8  tot dinsdagochtend 11 mei. In samenspraak met de gemeente wordt er een omleiding voorzien.

En bus vervangt de S52 treinen Gent-Sint-Pieters en Zottegem

info: Lees meer op de website van Infrabel.

X