Auto in brand gestoken in Zwalm

Het gaat van kwaad naar erger met de criminaliteit

Deze nacht is er omstreeks 2.30u een   geparkeerde auto langs de Zwalmlaan in Munkzwalm in   brand   gestoken.

De auto van L.C. stond geparkeerd voor haar deur aan de Zwalmlaan niet ver van het kruispunt met de Rekegemstraat   toen er brand werd gesticht aan het wiel van haar Toyota Yaris.   L.C:” Rond 2.45u werden we gewekt en een buurman had ook al iets opgemerkt. Er was immers vuur rond mijn auto en mijn vriend rende naar beneden om het te doven met een brandblusser. Ondertussen was de brandweer al verwittigd en kwam de politie ter plaatse. Er werd een groen dopje – een soort plastic gevonden dat kan gebruikt zijn om een brandversneller aan het wiel te brengen. Er is iemand die een brommer hoorde vertrekken.”

Men onderzoekt of dit de mogelijke dader is. De samenscholing van jongeren leidde vorige week nog tot vandalisme in Zwalm. De vraag is waar dit gaat eindigen. Ondanks dat er nog steeds een avondklok is bewegen sommige individuen zich probleemloos. De toestand wordt hier met de dag erger   dat het lijkt dat   men   in de Parijse banlieues woont of in het Brusselse vertelt ons een bewoner.  

 

 

X