©WZC Onze Lieve Vrouw Roosdaal

WZC Onze Lieve Vrouw Roosdaal maakt gek filmpje voor een inzamelactie

De Veloplus, beter gekend als de rolstoelfiets, die het WZC Onze Lieve Vrouw Roosdaal in bruikleen heeft, valt zo in de smaak bij de bewoners, dat de creatieve cel besloot een inzamelactie op te starten om tot een aankoop te kunnen overgaan. Ze gaan op zoek naar sponsors en verkopen heel wat lekkers.

Om de actie kracht bij te zetten werd er een ludiek filmpje opgenomen, geheel in Hollywoodstijl met een ferme knipoog naar de Blockbusters, TOPGUN en ET. Zowel het personeel, vrijwilliger als bewoonster vertolken een rol alsof ze nooit iets anders hebben gedaan. Dit is nog maar het begin want er komen zeker nog andere acties om het doel te bereiken!

 

Bestellen:

Wat: vanillewafels- chocoladewafels – Carr é confituur- frangipane

Prijs: Alles aan 6 euro per doos. Reeds 300 dozen verkocht

 Hoe: animatie@wzc-olv-roosdaal.be of telefonisch: 054 33 27 00

Vrije gift//# VELO PLUS via: BE 74 7805 2893 0707

©WZC Onze Lieve Vrouw Roosdaal