Geen Letterhoutem Feest, wel uitgepijlde wandeling

De organisatie van Letterhoutem feest laat weten dat er dit jaar geen nieuwe editie komt, maar één klein deeltje van het jaarlijkse feestprogramma wordt w él uitgevoerd: een uitgepijlde wandeling van 8 km.

“Traditiegetrouw loopt de tocht over zoveel mogelijk trage wegen én is deze buggy/rolstoel-vriendelijk. Onderweg is een mogelijkheid tot shortcut wat de wandeling inkort tot ongeveer 5 km. De 5/8 km lange wandeling zal bewegwijzerd zijn van zaterdag 22 mei 2021 tot en met zondag 30 mei 2021 en is gratis! Start: grasplein kerk Letterhoutem aan de fotodoeken. Aankomst: ’t Champetterke. Afstand: 5 of 8 km Vooraf of nadien kan de dorst gelest worden op de terrassen van caf é ’t Champetterke! Hou je aan de corona maatregelen, bewaar afstand, blijf gezond!”