KOELIS opent fysiek verkooppunt in Zwalm: “Voor (h)eerlijk hoevevlees”

Tijdens het laatste weekend van de Week van de Korte Keten (22-23 mei), kon je tijdens een ‘tour locale’   een pitstop maken bij KOELIS. Want het nieuwe korte keten concept dat ongeveer één jaar geleden in het leven werd geroepen, heeft nu ook een fysiek verkooppunt geopend.  

“Wie de Zwalmstreek een beetje kent, weet dat korte keten handelaars als paddenstoelen uit de grond schieten”, zegt bezieler Matthias Glorieux.  De doorsnee Zwalmenaar bezoekt dan ook al lang niet meer enkel en alleen de grote supermarkten. Hij of zij springt ook binnen bij de lokale handelaar om de hoek die evengoed in zijn behoeften kan voorzien. De consument die zich vragen stelt bij de herkomst van zijn of haar product is al lang geen uitzondering meer! KOELIS wil op die vragen een eerlijk antwoord bieden door hoevevlees in pakketvorm aan te bieden. Dat hoevevlees is afkomstig van Belgisch Witblauw koeien die op de boerderij in Zwalm worden geboren en er met liefde worden grootgebracht.”

“Of je nu voor de PETIT KOELIS (4kg), GRAND KOELIS (7kg) of KOELIS DE LUXE (14kg) kiest, je pakket hoevevlees bestaat uit een rijk en gevarieerd assortiment aan verse vleeswaren en wordt vacuüm en per 500 gram verpakt zodat jij het enkel nog maar in je diepvrieslade hoeft op te bergen. Bestellen kan via het online bestelformulier dat je op de Instagram- of Facebookpagina van KOELIS (@koelis.glorieux) kan terugvinden. Dat geldt trouwens ook voor de vers bereide gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tapasplank vol vers bereide en lokale producten? Of verse spaghettisaus of lasagne, klaargemaakt met korte keten rundsvlees? Sinds  zaterdag 22 mei kan je het tweewekelijks ontdekken in de KOELIS container, Hundelgemsebaan 90 te Zwalm.”

Meer info via de Facebookpagina van Koelis