Meer dan de helft van de 18 plussers is gevaccineerd met eerste dosis

Vaccinatiecentrum Zottegem: vriendelijk en behulpzaam

Het aantal gevaccineerde Oosterzelenaars blijft elke week stevig groeien. Intussen is al meer dan de helft van de volwassenen (+18 j) van Oosterzele gevaccineerd met een eerste dosis van het Covid-19 vaccin. Om precies te zijn, van de 18 plussers zijn er al 5.628 per 11.019 inwoners gevaccineerd. Dat is precies 51,08 procent van de 11.019   achttien plussers (toestand tot en met 29 mei 2021). Ter vergelijking: Zottegem: 52,59 % en Brakel 52,38 %. In het Vaccinatiecentrum Zottegem kregen al heel wat mensen hun tweede prik.

We kunnen al stilaan beginnen dromen van een terugkeer naar het Normale Leven. Vanaf 9 juni zijn er versoepelingen. Het zijn inderdaad toch vooral de vaccins die ons naar de Grote Bevrijding moeten leiden. De vaccinatiecampagne in Vaccinatiecentrum Zottegem komt onder stoom. Volgens de epidemiologen moeten we in principe 70 procent van de bevolking vaccineren om groepsimmuniteit te bereiken. Elk vaccin telt. Laat u vaccineren. Het ziet er naar uit dat we meer dan 80 procent gaan bereiken. Het zit snor. We moeten nog even volhouden, nog even door ploeteren. Als we met zijn allen de vigerende coronamaatregelen blijven volgen wenkt

het ‘Rijk der Vrijheid’. Volg de richtlijnen.

Er werd al bericht over de grote tevredenheid van de Vlamingen over de werking van hun Vaccinatiecentrum.   Er klinkt ook veel waardering voor het Vaccinatiecentrum Zottegem. Perfect georganiseerd. De vaccinaties in Zottegem verlopen heel vlot, na een paar minuutjes ben je al in de wachtzaal, waar je gevraagd wordt om een kwartiertje te verblijven. Na mijn twee bezoeken aan het Vaccinatiecentrum Zottegem wil ik een 10 op 10 geven. Dank voor de schitterende organisatie. Een voorbeeld voor uitstekende service gebaseerd op vriendelijkheid en behulpzaamheid. Zo eenvoudig, maar toch krachtig. We willen een welgemeende dank zeggen. Er is veel lof voor de verpleegkundigen, de artsen, de administratieve medewerkers, vrijwilligers, het Rode Kruis.   We zijn goed op weg naar de groepsimmuniteit.   (R17)

X