Everbekenaar Peter Slabbynck start in D’Hoppe

Everbekenaar Peter Slabbynck tourt ook deze zomer door het land met een akoestische set. Vorig jaar bracht hij samen met zijn twee gitaristen alleen nummers van zijn huidige band Red Zebra. Deze keer ziet hij de set wat breder. Naast nummers van Red Zebra, brengt hij nu ook nummers van drie andere bands waarin hij ooit actief was: De Lama’s, The Boy Wonders en The John Lennon Rifle Club. Vandaar dat de set ‘Zebralamawonderjohn’ gedoopt werd. Peter legt uit: ‘Ik hou van afwisseling en wil niet elk jaar dezelfde set brengen. Ik speelde al lang met het idee nummers van de 4 bands te mengen. Dat wordt zeker wennen want ik schakel af en toe over op het Nederlands met nummers van De Lama’s. Ik ben zelf benieuwd wat dit zal geven.’ De première van de set is in elk geval dicht in de buurt en wel op donderdag 10 juni in De Caplette in D’Hoppe. Peter Slabbynck mag daar de kop afbijten van een uitgebreid zomerprogramma dat tal van artiesten naar D’Hoppe brengt.