Stephanie en Aikan zetten hun papa in de bloemetjes

Stephanie en Aikan zetten hun lieve papa in de bloemetjes met een mooie brief. Je kan hem hieronder lezen. Dat had uiteraard gisteren moeten gebeuren, maar wegens technische problemen is dat niet gelukt. Waarvoor excuus vanwege de NUUS-redactie.

Lieve schat, als er iemand is die het verdient om in de bloemetjes te worden gezet, dan ben jij het wel! 8 jaar geleden liet je alles en iedereen achter in je vaderland om samen met mij een toekomst te beginnen. Hier ben ik je nog elke dag super dankbaar voor! Zonder jou had mijn leven er veel minder mooi uitgezien… Zo had ik bv. op 1 januari ons prachtig zoontje Aikan niet in mijn armen kunnen sluiten en had ik nu niet zo een fantastisch gezin.

Corona maakt het ook voor jou niet gemakkelijk. Zo heb je al 2 jaar niet naar je familie in Bulgarije kunnen reizen en heb je hen onze mooie zoon nog niet in het echt kunnen tonen. Toch geef je elke dag opnieuw het beste van jezelf om ons gelukkig te maken. Je bent de beste man die ik me maar kan wensen, maar ook een superpapa waar Aikan en ik enorm trots op zijn en van wie we zielsveel houden.

We wensen je een hele fijne eerste Vaderdag! Je verdient het, iedereen mag weten hoe fantastisch je het doet!

Dikke knuffel van je trotse en blije gezinnetje;
Stephanie en Aikan

Ps. Als alles goed gaat, heb je je verrassing in ontvangst genomen en lees je dit nu vanuit
Bulgarije. 😉