Archieffoto

Willy Sommers en Yves Segers kleuren driedaagse Picarrenfeesten 2021

Al meer dan veertig jaar organiseert het Picarrencomité in het laatste weekend van september zijn intussen vermaarde driedaagse Picarrenfeesten. Ook vorig jaar keek het comité vol goesting en ambitie uit naar een veelbelovende editie met onder meer optredens van Yves Segers en Willy Sommers. Maar het mocht niet zijn. Covid-19 zette ons land op slot en het comité besliste al vrij vroeg om de Picarrenfeesten af te gelasten. Jammer maar logisch. Voorzitter Paul Cornil en het voltallige comité bleven evenwel niet bij de pakken zitten en slaagden erin om de topacts van afgelopen jaar te reserveren voor dit jaar.

Op zondag serveert het comité enerzijds een ruime waaier kinderanimatie met onder meer een schminkstand en reuzegrote springkastelen en anderzijds een attractief aanbod volksspelen. Daarnaast organiseert het comité ook dit jaar een rommelmarkt. Deelname is gratis. Als afsluiter van de festiviteiten op zondag staat de picarrenworp geprogrammeerd. Tientallen balletjes worden dan te grabbel gegooid met in één balletje de superpicar, een verrassing van formaat. Op maandag is de feesttent open vanaf 10 uur. Het picarrencomité heeft alweer een ijzersterk programma in elkaar getimmerd. U komt toch ook op 25, 26 en
27 september 2021?