In het vaccinatiecentrum van Wetteren kreeg Katrien (50) het 50.000ste prikje

Dit jaar 50 en de 50.000 corona prik

Wetteren, Melle, Merelbeke Donderdag namiddag werd in het vaccinatiecentrum van Wetteren de 50.000 prik geplaatst bij Katrien Jacobs zo veel belangstelling had ik niet verwacht. Katrien Jacobs was in elk geval blij met haar eerste prik. “Ik zit er al een tijdje op te wachten, niet in het minst omwille van mijn beroep. Ik sta in het onderwijs en werk als pedagogisch directeur in het Scheppersinstituut in Wetteren.

Met deze kaap zit het centrum aan de helft van de campagne voor de inwoners van Wetteren, Wichelen, Melle en Merelbeke. In Wetteren worden momenteel de 35- tot 45-jarigen al gevaccineerd. Het streefdoel is om er 57.000 inwoners of 80% van de inwoners van Wetteren, Wichelen, Melle en Merelbeke te vaccineren. De teller staat vandaag op 42% met een eerste of tweede prik.