Dan toch een festivalzomer in Zottegem: Bombelbas gaat door!

Deze week kondigde vzw Bombelbas aan dat lang wikken en wegen, vergaderen, twijfelen en overwegen … werd beslist om het Bombelbasfestival dit jaar wel degelijk te laten doorgaan. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september en met Mama’s Jasje als hoofdact!

“Al sinds vorig jaar kijken we enorm uit naar een volgende editie. Niemand had verwacht dat de coronacrisis zo lang zou aanslepen, ook wij niet. En toegegeven, het is met een klein hartje en in de hoop dat alle versoepelingen kunnen blijven zoals ze nu voorgesteld zijn. Het voorbije jaar leerde ons dat de toekomst heel onzeker kan zijn. We nemen als organisatie dus een serieuze sprong in het diepe, maar we gaan ervoor! Met een hoopvolle blik vooruit, met massa’s enthousiasme en met 500% goesting!”

 “De twee vorige edities van het Bombelbas Festival, in 2018 en 2019, werden warm onthaald met veel positieve reacties. Na meer dan een jaar corona, en na veel gemis, willen we ons publiek terug bieden waar zo een grote nood aan is: muziek, ontspanning, plezier en cultuur! We blijven ons inzetten om van Bombelbas Festival een top-weekend te maken voor zowel jong als oud en Zottegem nog meer op de kaart te zetten als muziekstad met festivals in verschillende muziekgenres. Ons festival is in zijn genre uniek in Zottegem en omstreken dus verwachten we ook een groeiend aantal bezoekers.”

Praktisch

Hieronder de affiche met volledige line-up, en enkele foto’s bij. Meer info en tickets via www.bombelbas.be, en wie ons wil volgen kan dat op www.facebook.com/Bombelbas en www.instagram.com/bombelbas/.

 

X