Zomer festival Denderend Klein met klinkende namen


Geraardsbergen. Denderend KLEIN, het stadsfestival van Geraardsbergen, heeft ook voor deze zomer niet stilgezeten. Na een geslaagde eenmalige editie van denderend KLEIN BEDANKT vorig jaar, schitteren op 17 juli 2021 grote namen in de pop-up Zomerarena aan Den Bleek. Ambiance en gezelligheid voor groot en klein, gegarandeerd. Er rest ons maar één boodschap: bestellen maar, die tickets!

Op zaterdag 17 juli zorgt stads- en familiefestival denderend KLEIN voor een muzikale en sfeervolle dag aan Den Bleek. De jongsten uit het gezin kunnen er om 14 uur terecht voor een uur dolle pret met Circuscabaret denderend KLEIN. Een spectaculaire voorstelling speciaal samengesteld voor denderend KLEIN. Laat je betoveren en duik mee in de circuswereld van deze heuse bende.

Vanaf 18 uur tot 23 uur dompelt denderend KLEIN je in de magische wereld van de crème de la crème van de Belgische muziekscene. Beginnend met niemand minder dan Chique Dingues. Jan De Smet en Lien Van de Kelder veroveren de bühne met een mengeling van Nederlands- en Franstalig werk, dat ze voor het eerst in duo brengen. Nadien springt de geweldige Tom Helsen het podium op. Met zijn Zin om je Tom Helsen, een volledig nieuw oeuvre, is hij klaar om je te raken en mee te nemen op zijn nieuwe avontuur. Deze avondvoorstelling sluit denderend KLEIN met een knaller af met niemand minder dan School is Cool. Dankzij hun avontuurlijke plaat Things That Don’t Go Right geniet je van de sound van een hechte band die zich meer en meer zichzelf voelt, en dit keer vervoegd door violiste/gitarist Michaël Lamiroy.

Kom mee genieten tijdens deze coronaproof namiddag en/of avondvoorstelling, en herbeleef een zorgeloos zomeroptreden zoals in die goeie ouwe tijd. En -voor de sjansaars-, kom in je koerstruitje van denderend KLEIN en profiteer van een interessant DK collectorsitem.

Tot 17 juli, tot denderend KLEIN!