Volg België – Italië op groot scherm op Marktplein

KVV Windeke creëert een heus EK – dorp

KVV Windeke  gaat op vrijdagavond 2 juli het marktplein Scheldewindeke opnieuw omtoveren tot een heus EK – dorp. Je kan in de kwartfinale de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Italië op een reuze scherm volgen. Het is alweer net zoals in de voorronde ‘Deviltime’. Leve Koning Voetbal. Vrijdagavond is het zover: mogen de Rode Duivels en de voetballiefhebbers verder dromen van goud op het EK voetbal? We weten het vrijdagavond na de thriller tegen Italië. Gans België houdt de adem in. Bij winst ziet het er veelbelovend uit voor de devils. Schreeuw de Rode Duivels naar de Europese titel. De tricolore zindert door het land, ook in Scheldewindeke. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Op vrijdagavond 2 juli om 21 u moeten de Rode Duivels aan de bak tegen Italië, een van de topfavorieten. Kom op het Marktplein de Rode Duivels aanmoedigen. Alle registers mogen op kermisvrijdag open getrokken worden. Eén grote Duivelsgekte. Italië is een goede ploeg, maar ons nationaal elftal is dat ook.  Wij zijn wereldleider in het voetbal. Toegeven, het tornooi is razend spannend, spectaculair en onvoorspelbaar. Frankrijk, Duitsland, Portugal, zijn al uitgeschakeld. Het wordt tegen Italië een topwedstrijd. In ons elftal zit tactisch en technisch vernuft. Wereldsterren in ons team. Spelers en supporters houden geen rekening met een nederlaag. We jagen verder op goud. Tegen Italië bewijzen dat we nummer één zijn van de wereld. De ‘gouden’ generatie moet op het EK 21 oogsten. Nog drie keer winnen. We weten dat Italië cynisch voetbalt. We moeten op het juiste moment toeslaan. We hebben al bewezen dat we ook kunnen controleren en goed kunnen schakelen. De dood of de gladiolen, vrijdagavond, 21 u. En dan is er ook nog maestro Roberto Martinez. Hij is een goede voetbaltacticus. Waakt dat niemand uit zijn rol gaat. Kortom, de staf en de Rode Duivels vormen een fantastische groep. Ze willen als collectief samen winnen. Gaan ze winnen tegen Italië? Natuurlijk!.

Alle coronamaatregelen worden gevolgd. KVV Windeke hoopt op een talrijk supporterslegioen. Laat het voetbalfeest beginnen. Kijkt u er ook vol verwachting naar uit?. Het Marktplein Scheldewindeke is the place to be. De Rode Duivels op 11 juli Europees Kampioen in het legendarische Wembley in Londen? Het zou mooi zijn.
X