Buschauffeurs krijgen uitgeleide bij afscheid


Van lnr Mark Faute, Caroling Huygens (directie basisschool Dender),
Marc Hellinckx, Stijn Haegeman (directie  basisschool Centrum)


Geraardsbergen. Buschauffeurs Mark Faute en Marc Hellinckx besloten om de sleutel definitief aan de haak te hangen. Ze werden uitgebreid bedankt en in de bloemetjes gezet.

Mark Faute heeft een er een indrukwekkende carrière opzitten. Naast cafébaas was hij 35 jaar lang busbegeleider en buschauffeur. De laatste jaren reed hij zowel voor basisschool Centrum en basisschool Dender.
Marc Hellinckx reed zo’n 10 jaar voor basisschool Centrum. Hiervoor had hij er al een lange carrière opzitten als meester lichamelijke opvoeding in de verschillende scholen van het gemeenschapsonderwijs in Geraardsbergen.

Een hele week lang werden deze 2 kanjers gevierd en geëerd. Langsheen hun parcours doken spandoeken op om hen te bedanken voor de vele jaren dienst. De leerlingen verrasten hen met kleine attenties en vormden ze een erehaag voor hun laatste busrit. De collega’s van basisschool Centrum namen uitgebreid de tijd om ze in de bloemetjes te zetten.