VriendenKring Zottegem nodigt uit voor aperitiefconcert

Voorzichtig komt het normale leven weer op gang en ook VriendenKring Zottegem  neemt graag opnieuw de draad op. De doelstelling van het VKZ-bestuur is dezelfde gebleven: in een gezellige en vriendschappelijke sfeer ontspanning en vermaak aanbieden aan iedereen die zijn/haar vrije tijd op een aangename, recreatieve en actieve manier wil invullen. Voorlopig moet dit nog gebeuren met enige beperkingen maar toch nodigt VriendenKring Zottegem graag uit voor een Aperitiefconcert, op zondag 22 augustus vanaf 11 uur op het terrein van de familie Thomas – De Vriese aan de Puttestraat 5 in Velzeke. Bij goed weer zal dit muzikale gebeuren plaatsvinden in de open lucht, in geval van regenweer worden tenten voorzien.

Op het programma staan optredens van Rita Roelandt (ook gekend van The Voice Senior) en Vincent Wills die zeker voor ‘kippenvelmomenten’ zullen zorgen. Iedereen wordt bij aankomst verwelkomd met een glaasje cava (of fruitsap) en tijdens het concert ook nog verrast met een ware culinaire lekkernij. De deelnameprijs bedraagt 16 euro per persoon (terugbetaling verzekerd in geval covid-19 alsnog roet in het eten zou gooien). Wie een plaatsje wil reserveren, kan voor inschrijving en betaling tot uiterlijk 16 augustus terecht bij de volgende VKZ-bestuursleden: Liliane De Lange (0477 980 044, delange.liliane@gmail.com), Ernestine De Vriese (0477 626 573, ernestinedevriese@gmail.com) en Claudine Van der Linden (0473 335 687, claudine.van.der.linden@skynet.be).

Met het oog op het naleven van de geldende coronamaatregelen, ondermeer inzake onderlinge afstand, wordt het aantal aanwezigen beperkt tot max. 150 personen. Ook is het dragen van een mondmasker bij aankomst verplicht. Verder wordt nog om organisatorische en veiligheidsredenen gevraagd om bij een inschrijving van meerdere personen ook de namen en telefoonnummers van die andere personen te (kunnen) vermelden.