Maxine Van Belleghem verkozen tot tweede eredame van Miss Wellness Beauty 2021


Maxine is derde van links


Geraardsbergen. Op 10 juli werd de uit Geraardsbergen afkomstige Maxine Van Belleghem verkozen tot tweede eredame van Miss Wellness Beauty 2021. ‘Ik kon het niet geloven. Ik ben er de ganse tijd blijven voor gaan. Er kwam heel wat tijd en moeite bij kijken. Uiteindelijk heb ik een mooie titel gewonnen en ben ik fier op het lint, dat ik mee naar huis mocht nemen’, besluit Maxime.

Op 10 juli werd de uit Geraardsbergen afkomstige Maxine Van Belleghem verkozen tot tweede eredame van Miss Wellness Beauty 2021. In november 2019 werd Maxine gekozen al één van de achttien finalisten voor Miss Wellness Beauty. Dit is een missverkiezing waarbij een link naar de schoonheidssector aanwezig moet zijn om kandidate te kunnen zijn. ‘Met onder andere mijn diploma als schoonheidsspecialiste en make up-artieste, waarbij ik dit ook uitoefen in bijberoep als Maxine’s Salon, was dit geen probleem om te mogen deelnemen’, licht Maxime toe. ‘Je wordt op verschillende zaken beoordeeld. Je hebt de sms-voting, een theoretisch examen met vragen over de sector. Je krijgt punten van het comité en de jury.’

Door de lockdown werd de slotshow tot drie keer uitgesteld. ‘Op 10 juli 2021 was het eindelijk zover. De grote show waar iedereen naartoe had gewerkt, kon eindelijk doorgaan’, bevestigt Maxine. Tijdens de show moesten de kandidaten dansen, defileren, en zich zelf voorstellen. ‘Er was vooral veel stress.’ Tijdens de show in de prachtige Belle Epoque zaal van het Antwerpse Hilton werd Maxine verkozen tot tweede eredame. Tijdens de finale slotshow werden boeiende choreo’s en sprankelende getuigenissen van de kandidates afgewisseld met een grote portie entertainment. ‘Ik kon het niet geloven. Ik ben er de ganse tijd blijven voor gaan. Er kwam heel wat tijd en moeite bij kijken. Uiteindelijk heb ik een mooie titel gewonnen en ben ik fier op het lint, dat ik mee naar huis mocht nemen’, besluit Maxine.

Luciane Ruelens werd verkozen tot Miss Wellness Beauty 2021 en Ellen Leysen werd Eerste eredame.

Julien Borremans