Ontdek drie Ninoofse deelgemeenten tijdens ‘Picknick Magique’

Drie opeenvolgende zondagen in augustus kan je in telkens een andere deelgemeente gezellig en gezinsvriendelijk wandelen. Elke wandeling eindigt met een ‘Picknick Magique’.

De eerste ‘Picknick Magique’ op 8 augustus verkent Pollare. Op 15 augustus ploegen we door Okegem. Outer vormt het ‘magische’ decor op 22 augustus. Er is elke keer een korte (3 km) en een lange wandeling (8 km) uitgestippeld; de wandelingen zijn bewegwijzerd. Je kan starten met de wandeling tussen 10 en 11 uur. Alle wandelaars arriveren op dezelfde ‘terminus’, waar een verrassende picknickmand wordt klaargezet. Vlei je neer in een heerlijk dekentje of nestel je op een charmant eigenhandig getimmerd bankje. Terwijl muzikanten vrolijke deuntjes over de wei toeteren, geniet je in je eigen bubbel van de picknickmand die je vooraf hebt besteld: standaard (€15/pp), luxe (€20/pp) of kids (€12/pp). Er is ook kinderanimatie.

Inschrijven doe je via cultuur@ninove.be, met vermelding van ‘Picknick Magique + deelgemeente’ en welke picknickmand(en) je bestelt. Inschrijven kan tot de donderdag voor de ‘Picknick Magique’.

Praktische informatie

3 x ‘Picknick Magique’:

  1. 8 augustus in Pollare; start aan de Onze-Lieve-Vrouwekapel (Echel); picknickmuziek Pajot Swing Jazz Band
  2. 15 augustus in Okegem; start aan buurthuis ’t Kouterken (Kouterbaan); picknickmuziek Colby Music Duo
  3. 22 augustus in Outer; start aan buurthuis De Pallieter (Smid Lambrechtstraat); picknickmuziek Dixieland Street Band