ZomerBuitenQuiz in Ninove op 13 augustus

Ninove heeft een meer dan gemiddelde reputatie op het vlak van quizzen. Helaas heeft de coronapandemie ook in de quizhoofdstad van Zuid-Oost-Vlaanderen voor complete stilstand gezorgd. Om de quizappetijt weer aan te scherpen, organiseert het stadsbestuur een ZomerBuitenQuiz op vrijdag 13 augustus. Pop-Up Inghelant in de Burchtstraat in Ninove, is het ideale decor voor een coronaveilige quiz in openlucht. Werkgroep Quiztornooi Ninove zorgt voor een algemene en plezante quiz voor ploegen van 4.

 

Praktische informatie

  1. ZomerBuitenQuiz, 13 augustus om 20 uur, Pop-Up Inghelant (Burchtstraat in Ninove)
  2. Inschrijven doe je door te mailen naar cultuur@ninove.be en 20 euro te storten op BE29 0017 1393 8264 (Cultuurforum Ninove) met vermelding ‘quiz + groepsnaam’.