Stichter-voorzitter Filmclub Zottegem Jan Van den Bussche overleden

In zijn woonplaats Gent is in intieme kring op maandag 26 juli ll. Jan Van den Bussche overleden.

Als romanist was hij bijna zijn hele loopbaan leraar aan het vroegere College Onze-Lieve-Vrouw van Deinsbeke (nu O.-L.-Vrouwcollege / campus Bevegem) aan de Ooststraat in Zottegem-Bevegem. Daarnaast was Jan Van den Bussche ook de stichter-voorzitter van Filmclub Zottegem en bezieler van schoolfilmvoorstellingen. Hij overleed onverwacht op 74-jarige leeftijd nadat pas enkele weken geleden werd vastgesteld dat hij slokdarmkanker had. Zijn uitvaartdienst vindt plaats op woensdag 4 augustus e.k. om 11 uur in de kerk op het Sint-Pietersplein in Gent.

Lees de rouwbrief van Jan Van den Bussche

Condoleren kan via Uitvaart Vercruyssen