Oosterzeelse wandelclub organiseert 4 de Oogststoet

Ontdek verborgen natuurparels

Zin om op zondag 15 augustus mee te wandelen? We geven je graag in volle vakantietijd een sportieve tip. De 4 de Oogststoet, georganiseerd door de Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw, is een ideale uitstap voor het hele gezin, vrienden, kennissen,…De Oogsttocht staat garant voor veel wandelplezier. Trek op zondag 15 augustus de wandelschoenen aan en vertrek voor een tocht van 7, 11, 14, 18 of 22 km. Aan u de keuze. Twijfel niet en haal je inschrijvingskaart in Den Amb8, Lange Ambachtstraat 8, Oosterzele. Je kan de tocht aanvatten tussen 7 u en 15 u. Laatste aankomst: 17 u. Let wel, wie kiest voor de 18 km of 21 km moet starten voor 13 u 30. Alle geldende coronamaatregelen worden gevolgd.
WSV Land van Rhode vzw is blij dat het stilaan maar zeker kan terug keren naar de orde van de dag en dat de wandeltochten opnieuw kunnen doorgaan. WSV Land van Rhode wil niet liever dat het na al die corona-ellende opnieuw zijn eigen weg kan banen. Dankzij zijn veerkracht blijft de Oosterzeelse wandelclub corona de baas. Een pluim dat het in volle coronacrisis alternatieve wandelingen bleef organiseren. WSV Land van Rhode vzw wil deze laagdrempelige sport blijven uitdragen naar alle lagen van de bevolking.
Wil je de absolute rust, zicht op unieke landschappen, zalige plekken midden in de natuur, dan moet je op zondag 15 augustus naar Oosterzele. De Oogsttocht biedt heel wat mogelijkheden. De tocht slingert langs mooie hoekjes van de fusiegemeente Oosterzele.. De tocht trekt doorheen veel natuurschoon. Neem gerust de tijd om te ontdekken, te beleven, te genieten. Wil je op Onze Lieve Vrouw – Hemelvaart even helemaal weg van de stress van alledag, beleef gewoon plezier aan een ontspannende, sportieve activiteit. Je ontdekt steevast verborgen natuurparels. Onderweg kan je uitrusten op de site ‘De Appelaar (IZOO), Dorp Oosterzele. Het licht golvend landschap biedt heel wat mogelijkheden om een afwisselende en boeiende wandeling te maken. Deze wandeltocht in volle zomer wil je toch niet missen? Wie nooit meewandelde, krijgt een unieke kans om kennis te maken met de ronduit schitterende Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw. Interesse? Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be.