Les Folles de Gand op Zomerfeest Landskouter

BBQ a volonté, reünie, sfeervolle muziek

Op zaterdag 7 augustus kan je in de Sint – Lievenstraat in Gijzenzele terecht voor het ‘Zomerfeest Landskouter’. Veel muziek vloeit hierbij als een rode draad door het programma. Bezieler Filip Claus, geruggensteund door een enthousiast team, die in Landskouter destijds tal van succesrijke ‘Mega Open Air’-festivals organiseerde, wist dit keer Fabi, Dirk & Carine en Les folles de Gand’ te overtuigen om op het Zomerfeest op te treden.
Filip en zijn team willen er opnieuw een gezellige editie van maken. Er zijn vele redenen om naar de Sint – Lievensstraat af te zakken. Je kan vanaf 17 u 30 tot 20 u 45 deelnemen aan het eetfestijn ‘Barbecue a volonté’ (steak en varkensmedaillon). Deelnemen kost 20 euro, kinderen smullen tegen 10 euro. Fabi fleurt de BBQ op met vrolijke muziek. Reservaties via Filip Claus, 0477 / 43 53 25, Nino Van den Berghe, 0476 / 64 41 52.
Leden en sympathisanten van BVM kijken uit naar de tweede reünie. De eerste editie kende een overweldigend succes. Op aandringen van velen besloot Filip Claus opnieuw een reünie te organiseren. Vanaf 20 u 30 belooft het een spetterende avondje te worden. Muziekliefhebbers zetten op zaterdag 7 augustus koers naar de Sint – Lievensstraat in Gijzenzele voor de optredens van Dirk & Carine (20 u 30 – 21 u) en Les Folles de Gand (21 u – 22 u 45). Les Folles de Gand is één van de bekendste travestiegroepen van ons land. Corona legde de groep maandenlang aan de ketting, maar op het Zomerfeest komt daar verandering in. De groep kijkt er zelf naar uit om op het podium te kunnen klimmen. Feestelijke ambiance gegarandeerd. Het allerbelangrijkste, beste sympathisanten van Zomerfeest Landskouter, is dat u zich -na al die corona ellende – op zaterdag 7 augustus eens goed laat gaan. Vermijd fear of missing out en neem deel aan het oergezellige Zomerfeest. De toegang is gratis. Info: www.zomerfeestlandskouter.be, Filip Claus, 0477 / 43 53 25.