Zwaar ongeluk in Woubrechtegem

Donderdagavond was er een zwaar ongeval in Woutbrechtegem bij Herzele. Een ooggetuige stuurde ons onderstaande informatie.

Het ongeval gebeurde rond 23.30/00.00 uur. Er waren twee wagens betrokken. In de zwarte bestelwagen zat een gezin: een man, vrouw en twee kinderen. In de kleine zwarte wagen zat enkel de bestuurder. Het ongeval gebeurde volgens een ooggetuige na het niet verlenen van een voorrang van rechts. Nog volgens de ooggetuige probeerde een van de bestuurders allerlei te verbergen voor de politie, was er sprake van drugs en alcohol, werden er ook tegenstrijdige verklaringen afgelegd en zou een van de betrokkenen ook hebben geprobeerd zich aan de nodige vaststellingen door de politie hebben proberen onttrekken. Geen van deze vaststellingen werden bevestigd noch ontkend door de politie.