Er kan weer gekermist worden in Balegem

Met veel dank aan Bruisend Balegem

Vanaf vrijdag 20 augustus tot en met maandag 23 augustus kan je in Balegem terecht voor de kermis. Zak af naar Balegem, het wordt een mooie editie van Balegem Kermis. Na alle corona-ellende staan veel mensen echt te popelen om buiten te komen, de knaldrang om te feesten is groot.
‘Eindelijk kunnen wij ook nog eens een blijde boodschap brengen. Alhoewel er geen Bruisend Balegem is dit jaar zal er toch in het kermisweekend in Balegem kunnen gefeest worden. De café-uitbaters krijgen hiervoor de financiële steun van Bruisend Balegem om een eigen programma uit te werken. Dit als stimulans om kermisactiviteit(en) uit te werken en tevens als steun voor het voorbije moeilijke “corona-jaar”, luidt het bij opperbruiser Christ Meuleman en de bruisers.
Met het kaarten, spaghettifestijn, wielerwedstijden voor junioren en dames, optredens van Jean Brosse, De Platte Choco’s, showqueen Stefanie Storm en co, Filthy Tunes, Michael Angelo, Jettie Palletttie,Martin Davis, Salim Seghers, Sammy Baker, Fox & The Bullockx en de vermaarde haringworp, weet men in Balegem nog een programma te organiseren om ‘u’ tegen te zeggen. Balegem bruist. Waar vinden muziek- en sportliefhebbers, Bourgondiërs, nachtraven, de nog-eentje-en-dan-ben-ik-weg- mensen elkaar? Op Balegem kermis natuurlijk. De feestvierders krijgen veel amusement in de schoot geworpen. Het programma moet veel volk op de been brengen. Het worden voor iedereen toegankelijke en veilige feesten. Met veel enthousiasme wordt je Balegem Kermis aangeboden. Een kermis voor iedereen. Zorg gewoon dat je er bij bent.

Programma
VRIJDAG 20/08
– Café Ganzenhof: Kaarting vanaf 17u. (inschrijving en info bij Café Ganzenhof)
– Café De Watermolen: Spaghettifestijn vanaf 18u. (bestellingen via Café De Watermolen 0498/16.02.38)

ZATERDAG 21/08
– Café De Steenput: Wielerwedstrijd voor Junioren start om 15u.
– Café Ganzenhof: Jean Brosse zingt Elvis + Optreden De Platte Choco’s. (start om 19u30)
– Café De Watermolen: DJ met optreden van Showqueen Stefanie Storm en Co. (Aanvang 18u optreden 20u)

ZONDAG 22/08
– Café Ganzenhof: Coverband Filthy Tunes. (Start om 18u30)
– Café De Watermolen: Optreden Michael Angelo – Imitator Jettie Pallettie en Martin Davis + discobar na optreden. (start 18u)
– Café De Kring: Optreden Salim Seghers (20u) + Optreden Sammy Baker (21u).

MAANDAG 23/08
– Café De Steenput: Wielerwedstrijd Dames (start om 15u) + Optreden Fox & The Bullockx (start 19u) + Wereldberoemde Haringworp (start 20u).
-Plezier en dans in alle Balegemse café’s!