Moortsele kermist van vrijdag 3 tot en met maandag 6 september

Gezellige en vrolijke sfeer

Dankzij de Heemkring, cafés Zappa en Plankierke én een schare trouwe medewerkers blijft Moortsele kermis springlevend. Respect voor het werk dat ze verrichten. Om van de voorbereiding nog te zwijgen. Ze vinden het belangrijk om aandacht te blijven hebben voor ‘hun’ kermis. Kermisdagen, mooie momenten om te genieten en mensen te ontmoeten. Een paar jaar geleden werd een nieuw concept gelanceerd: de Trampleinfeesten. De kermis zorgt voor sfeer, voor beweging en de organisatoren zien graag Moortsele ‘bougeren’.
Met Jeux de Boules, ‘Boule Populaire’, wielerwedstrijd elite zonder contract en beloften, parkcaffee (tuin Erfgoedhuis),  t- dansant (zaaltje Heemkring), trampleinfeesten met optredens van vijf bands, voetbalderby FCE Moortsele – ESA Bottelare, kermisvlucht duiven, ontmoetingsnamiddag, reuzenstoet en bal populaire werd een gevarieerd programma samengesteld. Wie graag deelneemt aan ‘Jeux de Boules’ schrijft zich in via freddy.den.haese@telenet.be. Veel muziek op Moortsele kermis naast de optredens van maar liefst vijf bands: Zappadixieband, Straattheater, Kevain, Moonlovers, P&P, worden er ook mega-goede dj’s ingezet: Mark, Prakash & Louis. Elk jaar opnieuw zijn de duivenliefhebbers in de wolken, de inkorving vindt plaats tussen 10 u en 12 u in Den Tussenstop. Niet meer weg te denken op de kermis: de reuzenstoet. Traditiegetrouw gaan ook op de editie 2021 reus Lange Jan, reuzin Lange Aldegonde, zoon Teun en dochter Tine door de straten laveren. Heemkring Moortsele heeft woorden van dank voor Freddy Den Haese, Okra Moortsele en alle medewerkers aan de kermis. Het concept van Moortsele kermis wordt behouden, een programma voor zowel een ouder als jong publiek. Men mikt op een modaal publiek. De organisatoren willen er opnieuw een mooie editie van maken. Er zijn veel goede redenen om naar Moortsele af te zakken. Moortsele Kermis, gerealiseerd door de inzet van alle medewerkers, wil men in Moortsele blijven koesteren, dat wil zeggen: een gezellige en vrolijke sfeer. Het volledig menu van Moortsele kermis vindt je op de hieronder afgedrukte posters.
X