Bombelbas blikt terug op “memorabele” editie

Bombelbas editie 2021 van afgelopen weekend blikt terug op een “memorabele editie met vooral een heel grote dank aan alle bezoekers, artiesten en medewerkers”. De 1.200 bezoekers maakten er een gezellig geest van.

Het folk-, rock-, popfestival vond afgelopen weekend plaats, op de festivalweide Bevegemse Vijvers in Zottegem.

“We blikken terug op een bijzonder geslaagde derde editie van het Bombelbas Festival! Wat een weekend, wat een sfeer, wat een warme reacties van de bezoekers en artiesten”, aldus woordvoerster Nancy Vermeulen van Team Bombelbas. “Na veel onzekerheid om te beslissen of we het festival zouden laten doorgaan, zijn we nu wel zeker: geen seconde spijt en vooral heel blij dat we ervoor gegaan zijn. Het festival is zonder problemen of incidenten verlopen, ook het werken met de covid safe pas liep heel vlot. Alle bezoekers hadden dat netjes mee, ook hier geen problemen of vragen. Je voelde ook echt aan de mensen het plezier en de opluchting om zonder zorgen te kunnen feesten en genieten van het festival, net zoals vroeger. Er was heel veel enthousiasme, en een uitgelaten sfeer, zowel bij bezoekers, artiesten als medewerkers. En wat werd er gedanst, gefeest en gedronken en gefeest! We zijn zelfs extra drank gaan halen. De streekbierentent viel overdag heel goed in de smaak, er was geen zitje meer vrij, en in het kinderdorp was het druk. Zelfs de jonge generatie leefde zich helemaal uit. En in de grote tent werd het naar de avond toe helemaal een feestje. Qua aantal bezoekers klokken we af op een 1200-tal voor deze editie. We zijn als organisatie heel tevreden, en we hebben nu al unaniem beslist: volgende jaar zijn we er terug, met alleen maar nog meer goesting, ideeën en enthousiasme om ons festival verder te zetten. Vooral een heel grote dank nog aan alle bezoekers, artiesten en medewerkers: dankzij hen is het een voor ons memorable editie geworden.”

Een fotoreportage met dank aan Joachim Cooman Photography

Het is nu uitkijken naar het (gratis) More Blues Festival in Zottegem op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september. Meer info hierover volgt. Check alvast het programma en het Facebookevent hieronder.

Facebookevent

 

 

X