Levensgevaarlijk gewond na zwaar verkeersongeval op de N8 in Brakel

Deze avond  rond 20.45u  gebeurde  een zwaar verkeersongeluk op de Brusselsestraat (N8) ter hoogte van het kruispunt met Kokerbergstraat en de Oude Blekerijstraat.  Een chauffeur die na het ongeluk uitstapte, werd door een bestelwagen gegrepen.

Een Audi die richting Brakel reed en links de Kokerbergstraat wou inslaan, werd links achteraan aangereden door een voertuig dat eveneens richting Brakel reed. Hoewel dat tweede voertuig zwaar beschadigd raakte, kwam het tientallen  meters verder tot stilstand. Nadat de chauffeur van dat voertuig uitgestapt was om terug te keren naar de plaats van het ongeluk, werd de man door een bestelwagen gegrepen. Hierbij raakte de man levensgevaarlijk gewond. Hij werd naar het ziekenhuis van Zottegem overgebracht.

Een verkeersdeskundige van het parket kwam ter plaatse om de precieze oorzaak van het ongeluk te achterhalen.

De N8 bleef enkele uren  dicht.