Ontdek Rodeland op de fiets 2021

Van 12 september t.e.m. 12 november

De totale route is 54 km lang, maar je kan ook een kortere lus fietsen of meerdere korte lussen aan elkaar koppelen via de shortcuts. De shortcuts worden ook voorzien van wegwijzers. Je kan om het even waar starten, het is wel van belang dat je de hoofdroute in tegenwijzerzin fietst.

Klik hier om de kaart te downloaden als PDF (12,3 MB)

Download hier de fietskaart met alle uitleg en de route: http://www.rodeland.be/static/Rodeland%20Fietskaart%202021.pdf

De kaart met de fietsroute en alle info kan je ook gratis op papier afhalen vanaf vrijdag 27 augustus (tijdens de openingsuren) in de bibliotheek en het gemeentehuis van Gavere, Melle, Merelbeke en Oosterzele, bij het Toeristisch infopunt Munte en Toeristisch onthaalpunt De Poort in Gavere, bij de Borgwalhoeve in Vurste, het Bakkershof, Klavertroef en de Vierhoekhoeve.

Vanaf 12 september tot en met 12 november zal de route aangeduid blijven met de wegwijzers op de kruispunten. Je kan dan de hele route of de kortere lussen nog eens fietsen om de mooiste plekjes van Rodeland te ontdekken.