©Sophie Richez - VZW Lennox stelt u voor, LEGENDS LIVE XL

VZW Lennox is geboren en organiseert hun eerste evenement: Legends Live XL

De vzw Lennox zag in 2021 het levenslicht rond de toog van het Legends Café in Okegem. Drie vrienden met dezelfde passie voor organiseren en live-muziek besloten om om zich te verenigen om samen evenementen uit de grond te stampen. Hun opbrengsten zullen uitsluitend gaan naar goede doelen.

Legend Live XL gaat door op zaterdag 25 september 2021 in Okegem-Dorp te Okegem. Ze hebben enkele topbands en topartiesten uit de streek op de affiche staan. Albion Cover Project mag de eer hebben om het festival op gang te brengen. De zeskoppige band brengt hardrock & heavy metal covers uit voornamelijk de jaren tachtig maar schuwt ook de jaren negentig niet. Het zwaardere gitaarwerk vullen ze aan met rock klassiekers. Hunter zakt ook af naar het Okegemse dorp.  Een vijfkoppige Oost-Vlaamse heavy metalband die ons terug naar het einde van de jaren zeventig brengt. Nadien mogen we ook nog Wildheart, Eternal Run For Cover. Als headliner op de affiche mag Letz Zeppelin, de avond afsluiten. De naam laat weinig tot de verbeelding over. Deze Belgisch-Britse tribute band laat de mystiek en trendsettende progressie van Led Zeppelin-tijdperk herleven. Met hun zanger lijkt het alsof Robert Plant himself op het podium in Okegem zal staan.

Praktische informatie

Wanneer: Zaterdag 25 september 2021 vanaf 16 uur
Waar: Okegem-Dorp 14 te Okegem (openlucht)
Prijs: 12.50 euro (wees er snel bij, want er zijn maar 400 tickets te verkijgen) – https://tibbaa.com/order/clxwf3cltv?lang=nl

©Sophie Richez – Legends Café te Okegem, de thuisbasis waar VZW Lennox is ontstaan