Voorwaarts Gijzel Oosterzele voert klassement aan in 4 de provinciale B

9 op 9 en al 26 goals na indrukwekkende competitiestart

De B – ploeg van Voorwaarts Gijzel Oosterzele voert na een negen op negen het klassement aan in 4 de provinciale B na een ronduit indrukwekkende competitiestart. De B -ploeg zet met de 14 – 0 zege tegen FC Gent City, de 2 – 0 tegen Hou ende Trou Zwijnaarde en de 2 – 10 in SK Merelbeke de ambities meteen extra kracht bij. Na drie wedstrijden scoorde VGO al 26 maal.
FC Gent City
Voorwaarts Gijzel Oosterzele was zondagnamiddag een lust voor het oog. VGO zette de match met verve naar zijn hand. De thuisploeg was in alle linies beter. VGO was snel klaar met FC Gent City. Bij de rust flikkerde er al een 6 – 0 op het bord, de match is gespeeld. Ook in een geweldige tweede helft denderde VGO over FC Gent City heen. VGO begon ook in de tweede helft in commandostijl aan een belegering van het Gentse doel. VGO scheerde hoge toppen. De Clercq (3), Droesbeke (3), Moerman (3), Ayala Fajardo (2), Önder, Satyn en Vangheluwe zorgden voor de doelpuntenkermis.
Het is uiteraard al leuk om al aan de leiding te staan, al is het natuurlijk nog te vroeg om al bepaalde conclusies te trekken. Alhoewel, Voorwaarts Gijzel Oosterzele maakt indruk in vierde provinciale B.  Die drie zeges op rij heeft uiteraard een positieve invloed op de sfeer in de groep. Er is uiteraard ervaring in de kern, veel spelers  hebben bij hun vorige clubs al het één en ander meegemaakt en zelfs in hogere reeksen gevoetbald. Op zaterdag 25 september (aftrap 19 u 30)  trekt Voorwaarts Gijzel Oosterzele B naar JV De Pinte (2 de, 7 punten) en op zondag 3 oktober om 15 u staat het derby VGO – FC Tenstar Melle op de affiche. Wie de B – ploeg voor eigen publiek eens aan het werk wil zien is met deze van harte uitgenodigd. Twee wedstijden in het verschiet tegen de 2 de en de 4 de in de rangschikking,  maar het kwieke VGO zal op zijn hoede zijn. Voorwaarts Gijzel Oosterzele is zinnens zijn  eigen spel op te dringen tegen JV De Pinte. Het draait momenteel alleszins goed. Na de uitstekende start werd nog meer progressie geboekt. Na drie speeldagen, 26 goals, 2 tegendoelpunten.
Voorwaarts Gijzel Oosterzele B is erg efficiënt in de afwerking. Men hoopt nu deze lijn te kunnen doortrekken tegen JV De Pinte en DC Tenstar Melle, die eveneens een goede start namen en ook nog geen nederlaag incasseerden. De cijfertjes ogen momenteel bijzonder mooi, maar toegegeven het seizoen is nog lang. Maar Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil een zes op zes tegen JV De Pinte en Tenstar Melle.