Zottegem op zoek naar een gebouwenbeheerder

De stad Zottegem wil een gebouwenbeheerder aanwerven die verantwoordelijk zal zijn voor het duurzame beheer en onderhoud van de gebouwen van de stad, van het OCMW en van het Autonoom Gemeentebedrijf dat de sportinfrastructuur en andere faciliteiten van de site Bevegemse Vijvers uitbaat.

Zijn/haar functie houdt ook in: het opmaken van de planning en het coördineren van de opvolging van nodige werkzaamheden en de kwalitatieve uitvoering ervan. Daarnaast wil de stad ook een omgevingsambtenaar milieu aanwerven. Binnen de stedelijke dienst milieu is deze verantwoordelijk voor de verwerking van omgevingsvergunningen en moet hij/zij ook instaan voor het uitwerken van een duurzaam milieu- en natuurbeleid alsook voor de coördinatie van de cel milieu.

Solliciteren voor deze vacatures (m, v, x; beide voltijdse contractuele functies) kan tot en met vrijdag 24 september e.k. Info over functie en aanbod, aanwervingsvoorwaarden en selectieprocedure enz. is via www.zottegem.be terug te vinden. De selectie gebeurt door het externe bureau CC Select uit Brussel.