Con Animo stormt na de stilte

Benieuwd hoe het gloednieuwe concert zal klinken?

Noteer met stip. Op vrijdag 22 en op zaterdag 23 oktober telkens om 20 u concerteert Con Animo in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize in Scheldewindeke. Benieuwd hoe het gloednieuwe concert ‘Con Animo stormt na de stilte’ zal klinken? Een goede raad, bestel snel uw tickets (14 euro, kindertarief aan de helft van de prijs) via reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30.
Na een noodgedwongen rustpauze door corona staan de muzikanten te popelen om eindelijk nog eens te kunnen optreden. Er wordt hard gerepeteerd voor het herfstconcert. Het zou het bestuur en de muzikanten echt verheugen je op deze concertavonden te kunnen verwelkomen’, luidt het devies van voorzitter Pieter Vermassen, een groot hart voor de muziekvereniging.
We kijken er naar uit, zo’n 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe concert geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Met duivels genoegen en in perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een perfect muzikaal avondje wacht. Zij die nooit een concert zagen van Con Animo, kom gewoon eens kennis maken met de muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van de Oosterzeelse cultuurtempel. Zeker weten, Con Animo palmt alweer het Gemeenschapscentrum De Kluize in. De harmonie wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Con Animo staat voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral veel goesting. Smul mee van de verrassing die Con Animo te bieden heeft op het concert ‘Con Animo stormt na de stilte’.  De harmonie slaagt er telkens in uit te pakken met nieuwe stukken vol dynamiek en verrassingen. Het belooft een op en top avond te worden met een heel gevarieerd programma. Traditiegetrouw zal

Bart Van Der Strieckt het concert dirigeren. Het concert wordt in goede banen geleid door presentatrice Katrien Haenebalcke.

Zin om het mee te maken? Het concert zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien. Met het concert ‘Con Animo stormt na de stilte’ wil de Oosterzeelse muziekvereniging nog maar eens een versnelling hoger schakelen. Iedereen is van harte welkom. Voorafgaand aan het concert vanaf 19 u wordt in de foyer een gratis aperitief aangeboden.