Gezinsbond viert 100 – jarig bestaan

Afdelingen Oosterzele en Balegem vieren mee met Feestelijk ontbijt en wandelen in Ankerwijk

De Gezinsbond heeft recht tot feesten. Op zondag 10 oktober vieren de afdelingen Oosterzele en Balegem de 100 ste verjaardag van de Nationale Afdeling van de Gezinsbond. En dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan. ‘
Anderhalf jaar lang moest de Oosterzeelse afdeling van de Gezinsbond noodgedwongen haar activiteiten afgelasten of uitstellen wegens de coronamaatregelen. Nu opnieuw iets meer mag wordt de draad weer opgenomen, met veel enthousiasme. De viering van 100 jaar Gezinsbond – die normaal in oktober 2020 was gepland – is alvast een mooie heropstart van de activiteiten. Dit wordt georganiseerd samen met de afdeling Balegem’, meldt secretaris Gezinsbond Piet Diependaele.
Een eeuw Gezinsbond wordt op zondag 10 oktober door de afdelingen Oosterzele en Balegem gevierd met een feestelijk ontbijt in de Ankerkerk, Bavegemstraat in Oosterzele én met een mooie wandeling in de Ankerwijk. Gezinsbond weet wat feesten is en staat klaar om je in een relaxte sfeer een heel genietbare zondag te bezorgen. Het wordt een mooi moment om terug te blikken op de rijke geschiedenis van de Gezinsbond. De deelnemers worden ook verwend met een glas bubbels. Alle gezinnen zijn van harte uitgenodigd. Voor het ‘coronaproof’ ontbijt kan je aanschuiven vanaf 8 u 30 tot 9 u 30. Deelnemen kost amper 5 euro, ook voor niet – leden. Kinderen tot en met 12 jaar is het ontbijt en een drankje achteraf gratis.
Vooraf inschrijven en betalen is noodzakelijk. Het kan tot 6 oktober 2021 via mail gezinsbond.oosterzele@gmail.com. Vermeld bij de inschrijving het aantal deelnemers én het aantal kinderen. Betaling op rekening BE08 8905 4404 2113 van vzw Gezinsbond Oosterzele.