©Sophie Richez - Winnaars 2021 Blauwe Wimpel - ENKAAVEE

Winnaar Blauwe Wimpel 2021 is geworden, carnavalsradio Enkaavee

Elk jaar reikt Jong Vld Ninove de Blauwe Wimpel uit; naar eigen zeggen geven ze deze prijs aan een persoon, bedrijf of organisatie die Ninove op de wereldkaart zet of iets bijzonders voor stad Ninove doet.

In het verleden werden onder andere De Ark van Pollare, De Ridders in de Wortelorde, belleman Hans Van Laethem en onze twee kersverse ereburgers van Ninove, Wesley Sonck en Kevin Van der Perren al in de spreekwoordelijke bloemetjes gezet.

Op vrijdagavond 24 september 2021 reikte haar jaarlijkse Blauwe Wimpel in het Oudstadhuis van Ninove uit aan de carnavalsradio Enkavee. Ze krijgen deze prijs omdat ze volgens de mensen van Jong Vld Ninove het voorbije jaar de stad en carnaval in een positief daglicht hebben gezet. De winnaar van 2020, Benny Schaillee, compostmeester van het eerste uur en oprichter van de Vriendenkring van Ninove kreeg zijn oorkonde, overhandigd door burgemeester Tania De Jonge.

©Sophie Richez – Schepenen Marc Torrekens mocht de oorkonde van de Blauwe wimpel overhandigen aan Gerrit Wyns van Enkaavee

 

©Sophie Richez – Schaillee, compostmeester van het eerste uur en oprichter van de Vriendenkring van Ninove kreeg zijn oorkonde van niemand minder dan de burgemeester van Ninove