©Stad Ninove

vzw Ninoverend en het Ninia Shopping Center organiseren een wedstrijd, totale prijzenpot bedraagt 4.000 euro

Op zaterdag 2 oktober organiseren de vzw Ninoverend en het Ninia Shopping Center een wedstrijd waarbij je cadeaubonnen t.w.v. 25 eurokan winnen. De totale prijzenpot bedraagt 4000 euro!

Hoe kan je deelnemen?

Bij een aankoop in een handels- of horecazaak in het kernwinkelgebied of in het Ninia Shopping Center krijg je één deelnameformulier.  Laat hierop jouw gegevens achter en deponeer het in de voorziene wedstrijdbox.

Op 11 oktober worden de winnaars getrokken uit alle formulieren die zijn binnengebracht. Zij zullen telefonisch op de hoogte worden gesteld van hun winst en kunnen daarna de cadeaubonnen ophalen bij de handelaar waar zij het winnende formulier hebben gedeponeerd.