Een derde prik voor 65-plussers!

Mensen met een verlaagde immuniteit kregen eerder al een uitnodiging voor een derde prik van het coronavaccin. De Hoge Gezondheidsraad adviseert nu ook om 65-plussers een bijkomende vaccinatie te geven. Daarom is op 25 september beslist om iedereen in deze leeftijdsgroep een bijkomende prik aan te bieden met en mRNA-vaccin.

85-plussers al heel binnenkort aan de beurt

Direct na de beslissing konden in Eerstelijnszone Scheldekracht al de brieven naar de meeste 85-plussers vertrekken. Voor deze derde prikken zijn alle 85-plussers welkom in hun vertrouwde vaccinatiecentrum zodra de brief online of via de brievenbus (vanaf de week van 4 oktober) kan worden teruggevonden!
Afspraak bevestigen of herplannen
Wil je je afspraak bevestigen of herplannen?
Dat kan zoals vroeger langs de digitale weg of via ons callcenter op het nummer 0800 988 98. Let wel, vanaf oktober is het callcenter enkel bereikbaar op werkdagen van 13 tot 17 uur.
Wil je nog eens zien hoe je digitaal je afspraak kan bevestigen of herplannen?
Dan kan je hier nog eens bekijken hoe dat moet.
Ben jij jonger dan 85 en wil je graag snel je derde prik?
Dan vragen we nog even geduld te oefenen. Op dit moment zijn er geen reservelijsten beschikbaar.
Wat met de sluiting van de centra?
Eerstelijnszone Scheldekracht had gepland om haar centra te kunnen sluiten op 4 en 5 oktober. Deze sluiting wordt nu herbekeken om op een vlotte manier alle 65-plussers een derde keer te kunnen ontvangen.