N-VA-café Oosterzele: gezelligheid troef

Gastspreker van dienst was Vlaams minister Matthias Diependaele.

Afgelopen zaterdag organiseerde N-VA Oosterzeel haar eerste N-VA-café. Gastspreker van dienst was Vlaams minister Matthias Diependaele.  

De lokale N-VA-afdeling uit Oosterzele organiseerde afgelopen zaterdag N-VA-café. Het gebeuren ging door in GC De Kluize. Iedereen kon genieten van een vlotte babbel met een hapje en een drankje. Naast lokaal N-VA-voorzitter Simon Lejeune en N-VA-schepen Orville Cottenie, sprak ook Vlaams minister Matthias Diependaele de aanwezigen toe. Diependaele had het als streekgenoot over samenwerking met Oosterzele binnen de Vlaamse Ardennen, de troeven en uitdagingen voor de regio. Daarnaast sprak hij ook vol vuur over de toekomst van de partij N-VA, naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van de partij.

Oosterzeels N-VA-voorzitter Simon Lejeune en Oosterzeels N-VA-schepen gaven in hun toespraak ook een duidelijk signaal voor wat betreft hun toekomstvisie voor Oosterzele. “Wij zien drie thema’s steeds terugkeren: de nood aan groene ruimte, het belang van verkeersveiligheid en Oosterzele als landelijke gemeente. Daar is werk aan de winkel en wij willen ons hier keihard voor inzetten”, aldus voorzitter Lejeune.

X